Всеукраїнський фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» стартує в Тернополі

20.04.2015 11:46   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тарас Савчук

Тернопільська міська рада, управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення, Департамент сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації запрошують на Всеукраїнський фестиваль ранкової зарядки  «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я (Театральний майдан м. Тернополя, 25 квітня 2015 року)

 

ПРОГРАМА ЗАХОДУ:

 

14.00. – Змагання зі стрітболу у трьох  вікових групах (юнаки до 18 років; 19 років і старші, дівчата);

 

14.00. – Змагання з дворового футболу на майданчику ЮКА (склад команди 2 чоловіка);

З 14.00. до 18.00 – Безкоштовне вимірювання артеріального тиску (Комунальна установа Тернопільської обласної ради „Центр здоров’я” та студенти Тернопiльського державного  медичного  університету ім.  I.Я. Горбачeвського.

 

З 14.00. до 18.00 проведення X Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», головною метою якої є збір коштів на придбання медичного обладнання для Тернопільської обласної дитячої лікарні. Детальнішу інформацію можна отримати за тел. (0252) 23 59 77, 0976115988 (Арсен Ляхоцький) та на офіційному веб-сайті ВБФ «Серце до серця»: www.sercedoserca.com.ua (розділ «Тернопільська область).

 

14.15 – Конкурс малюнку на асфальті.

 

14.30 –  Руханка.

 

14.40  – Змагання на роликових ковзанах.

 

15.00 – Змагання «Веселі старти».

 

15.00 – Акція „Здоров’я – це … ”.

 

15.00 – Марафон танцювальних  колективів м. Тернополя.

     Також піж час проведення заходів з нагоди Всесвітнього Дня здоров’я працівники комунальної установи Тернопільської обласної ради „Центр здоров’я”  нададуть рекомендації  щодо формування здорового способу життя, профілактики шкідливих звичок, а волонтери  Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” розповсюдять  інформаційно-просвітницьку літературу щодо здорового способу життя.

 

Реєстрація для участі у змаганнях : за годину до початку змагань!

 

Контактні телефони:  

т. 51-16-35 – Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення. 

т.52-03-53 – Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі