Врятований тернопільським підприємцем лебідь оселився в парку «Топільче» (Фото)

24.12.2015 20:15   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тернопільські новини

Цього тижня на одного пернатого мешканця зоокуточка тернопільського парку «Топільче» стало більше. Справа в тому, що тернопільський підприємець і меценат Тарас Демкура минулого року врятував лебеденя, а нещодавно йому привезли уже дорослого птаха. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуку.

 

«Влітку до нашої хатинки на Касперівському водосховищі прибилося маленьке лебединя.Голова сільради села Голігради пан Ярослав виходив його і привіз сьогодні вже дорослого лебедя в подарунок моїй дружині Ірині на день народження. Яка в нас була радість,коли посеред нашого офісу лебідь залишив «відзнаку» того, що в наступному році в «Атріумі» і у всіх, хто з нами буде співпрацювати, будуть водитися гроші-;))) Лебедя ми передали на збереження в живий куточок в Тернопільському гідропарку. Там він з перших хвилин показав, що йому добре і тамтешня лебедина компанія його прийняла, а з весни випустимо на волю!!!», - написав Тарас Демкура.

 

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі