Володимир Болєщук придатний до військової служби – обласний військком "зблудив"

Опубліковано:
24 Лютого, 2015

Вчора сталося непорозуміння, щодо придатності-непридатності до служби у війську тернопільських депутатів, які отримали повістку. Слова обласного воєнкома, про те, що депутати Тернопільської облради непридатні захищати країну не стосуютьтся Олега Боберського і Володимира Болєщука.


Володимир Болєщук, який один із дев’яти  обласних депутатів, отримав повістку і пройшов медичну комісію, каже, що придатний і буде служити народу України.

 

«Я пройшов комісію. До служби в армії придатний, – каже Володимир Болєщук. – на даний час записався добровольцем в батальйон «Тернопіль» та готуюся до місячного бойового вишколу та злагодження».

 

Що стосується Олега Боберського, то на нього діє так звана «бронь». Оскільки він перебуває на посаді заступника голови Тернопільської обласної ради, його мобілізувати не можуть згідно чинного законодавства. 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #армія, #володимир болєщук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олег боберський, #служба, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: