Пітбуль Боня, який зник перед Новим роком на Дружбі, знайшовся закритим у підвалі. Майже тиждень собаку шукав його господар — боєць АТО Юрій Веселовський. Чотирилапого друга втратив буля супермаркету “Теко”: собаку прив’язав до огорожі і пішов закупитись, вийшов — його не було.

 

Чоловік кілька днів ходив Дружбою, поклеїв листівки, дав оголошення на радіо та у соцмережах. Про Боню були навіть звістки: тернополянка писала, що бачила його на вулиці Петриківській, бачили й поблизу магазину, втім, знайти його не вдавалось.

 

Вийти на слід собаки вдалось сьогодні. У службу по регулюванню чисельності безпритульних тварин подзвонила жінка. Повідомила, що на вулиці 15 Квітня, 1, в підвалі другого підїзду уже другий день гавкає собака.

 

З’ясувалось, що у підвалі до дверей на повідку був прив’язаний Боніфацій. Собака був закритий на дві колодки, підвал — на глухо зачинений. Згодом в інтернеті знайшли номер господаря собаки, який відразу примчав за улюбленцем. 

 

— Виходить, його просто вкрали. Можна було би припустити, що взяли задля викупу, але ніхто ж не дзвонив, щоби повернути за винагороду. Може якраз на свята хотіли в село кудись забрати, або, хтось таким чином хотів подіяти мені на нерви, — припускає Юрій Веселовський.

 

За словами господаря, Боня почувається добре, його годували. Хоч собака весь в болоті, але з настроєм і здоров’ям все гаразд.

 

— Я хочу подякувати небайдужій жінці, яка зателефонувала і повідомила про собаку в підвалі. Також величезне спасибі всім, хто долучився до пошуків, — зазначає Юрій Веселовський. 

 

Довідка:

У Тернополі продають адресники і жетончики. На них можна вказати адресу і номер власника. Продають такі жетони у зоомагазинах, також — в інтернеті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: