Війта з Тернопільщини “взяли” на хабарі

Опубліковано:
17 Лютого, 2015

Три тисячі гривень хабаря за свої послуги вимагала голова сільської ради на Чортківщині. За ці гроші жінка обіцяла посприяти в укладанні договору оренди.

 

Відомо, що приватний підприємець прийшов до голови з проханням орендувати частину приміщення, де розташована сільська рада. Там мали намір облаштувати швейний цех з виготовлення одягу для військових.

 

Чиновниця погодилася і невдовзі дане рішення узгодили на сесії сільської ради. Місячна оренда приміщення мала обійтися бізнесменці в понад триста гривень. Залишалося укласти договір оренди з сільським головою.

 

Держслужбовець не поспішала узаконити угоду. Під час однієї із зустрічей чиновниця на папері написала суму своїх послуг за клопотання на сесії, а це – дві з половиною тисячі гривень.

 

Сільський голова призначила дату наступної зустрічі. Напередодні по телефону повідомила підприємця, що підписання та видача договору оренди коштуватиме на п’ятсот гривень більше.

 

Кошти посадовець отримала, але у справу втрутилися міліціонери. Факт передачі грошей зафіксували співробітники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #голова сільської ради, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар, #чортківщина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: