«Витівки ангелів» показали в Тернополі (Фото)

Опубліковано:
12 Березня, 2016

11 березня  тернополяни мали змогу побачити гру Ольги Сумської, Володимира Горянського, Віталія Борисюка та  Валентини Сергєвої у  виставі «Витівки ангелів». Постановка  здійснена за мотивами п’єси «Виконавець бажань» скандального білоруського драматурга, кіносценариста, режисера та публіциста Андрія Курейчика. За жанром «Витівки ангелів» – фантастична комедія. Герої постановки стають заручниками цікавої ситуації – чоловік і дружина несподівано переселяються у тіла одне одного.

 

Роль чоловіка виконує відомий український актор Володимир Горянський, а роль дружини, темпераментної домогосподарки, – його не менш знана колега по акторському «цеху» Ольга Сумська.

 

Спершу герої сприймають те, що з ними трапилося,  як справжню трагедію. Але поступово миряться із такою, здавалося б, трагічною витівкою долі і навіть знаходять у ній маленькі радощі. Глядачі мали змогу  і посміятися, і задуматися….

 

…Задуматися навіть над тим, чому квитки й афіша були надруковані українською мовою, і ніде не було сказано, що вистава була російською!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: