Виставку фотографій тернополянина Віктора Гурняка відкриють у Франківську

Опубліковано:
12 Січня, 2015

У пам’ять про пластуна, фотокореспондента, бійця батальйону «Айдар» — тернополянина Віктора Гурняка (Viktor Gurniak) в Івано-Франківську влаштують виставку його світлин.


Назва експозиції — «Від Майдану до війни». Її створили силами друзів із «Пласту» та українських фото корів, повідомив Тарас Зень.

 

Відкриття — у вівторок, 13 січня у галереї «Арт на Мур» (фортечна галерея «Бастіон»). Гостей чекають — о 15 год.

 

Нагадаємо, Віктор Гурняк — «Гартік» (8 червня 1987 р.-19 жовтня 2014 р.) загинув під час мінометного обстрілу восени 2014 р. на Луганщині, вивозячи поранених вояків АТО з місця бою. Поховали героя у Львові, на Личаківському цвинтарі.

 

Також 13 січня, але о 18 год. у виставковому залі книгарні «Є» (5 поверх) відбудеться презентація короткометражного відео про життя «Гартіка». Окрім того, пройде відкрита панельна дискусія «Журналісти на війні». Основними доповідачами дискусії стануть пластуни, які є журналістами.

 

Зокрема:

1. Nastya Stanko («Громадське ТБ, м. Київ);
2. Petro Zadorozhnyy (фотоагенcтво «LUFA», м. Львів);
3. Наталя Коцкович (ТРК «3 студія», «5 канал», м. Івано-Франківськ).

 

Софія Левицька

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #віктор гурняк, #івано-франківськ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: