Випустили на волю майже за мільйон застави

Працівники Кременецького лісгоспу, яких звинувачують в розтраті державних коштів в особливо великих розмірах, вже на волі. Своїми діями вони нанесли державі майже мільйон грн. збитків. Приблизно таку ж суму внесли застави і тому були звільнені з-під арешту.


 

На завершальній стадії перебуває досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно учасників організованої групи, які розікрали кошти на суму понад 800 тисяч гривень.

До організованої групи входили службові особи одного із лісництва та керівник створеного ними підприємства, - повідомив прокурор області Юрій Гулкевич.  

 

Підозрювані судом були звільнені з під варти під домашній арешт після внесення ними визначеної судом застави у загальній сумі майже 1 млн. гривень.


Нагадаємо, кримінальне провадження було розпочате за ч.5 ст.191 КК України щодо службових осіб ДП «Кременецьке лісове господарство», які своїми незаконними діями спричинили державі майже 1 млн. збитків. Службовці, діючи за попередньою змовою склали та підписали фіктивні акти про виконання робіт, на підставі яких в подальшому ДП «Кременецьке лісове господарство» перераховувало грошові кошти на розрахунковий рахунок одному з товариств за нібито виконані вказаним підприємством роботи. Внаслідок чого було привласнено грошові кошти ДП «Кременецьке лісове господарство» в особливо великих розмірах.


Підозрюваних взяли під варту, однак тепер вони на волі. Адже внесли заставу.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://te.20minut.ua/Polityka/yak-pracyuyut-nardepi-vid-ternopillya-u-novomu-parlamenti-10430402.html  

Коментарі