Віктор Смоляк з Тернопільщини переміг у престижному фотоконкурсі

Опубліковано:
13 Лютого, 2016

Віктор Смоляк з Тернопільщини переміг у престижному фотоконкурсі зайнявши третє місце. Про конкурс побачив у соціальній мережі і вирішив спробувати свої сили. На конкурс відправив 10 фото з них потрапили у видання дві.

 

З 25 серпня по 15 жовтня відбувся фотоконкурс “Країна моя”, організований Адвокатським об’єднанням Arzinger за підтримки журналу Новое Время. Відбір фото проводило журі, у яке крім представників організаторів, увійшли відомі українські фотографи і критики.

 

Головна мета проекту благодійна – популяризувати Україну як всередині країни, так і за кордоном. Arzinger та журнал Новое Время опублікували видання, спільний творчий проект, що націлений на популяризацію образу України, як країни культурної та багатої історією, культурою та природою.

 

12 лютого відбулося урочисте привітання на заході присвяченому річниці Arzinger. Кожному переможцю було надано диплом та видання “Країна моя-2015″з фотографіями переможців.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: