Віктор Павлік зізнався, що працювати перед своїми найважче

Опубліковано:
17 Січня, 2016

 

Благодійний концерт на підтримку бійців АТО в рідному місті 13 січня дав Віктор Павлік. Популярний виконавець, заслужений артист, народний «шикидим» України напередодні Нового року відзначив «золотий» ювілей, тож поєднувати кілька свят за півстоліття, певно, вже звик. Проте виступ перед людьми, які знають його з дитинства, прискіпливо стежать за кожним кроком артиста на сцені і поза нею, виявився для Віктора Франковича непростим випробуванням.

 

– Мене емоції переповнюють. Важче працювати перед своїми… як виявилося… – прокоментував свій виступ у Теребовлі Віктор Павлік. – Повний зал, ексклюзивна програма «Дай нам Боже!»

 

За словами організатора концерту очільника відділу культури Теребовлянської райдержадміністрації Михайла Кузіва, в Будинку культури ввечері 13 січня зібралися друзі й однокласники, сусіди й родичі відомого артиста. Зі сцени в переповнений зал лунали нові композиції і старі й улюблені хіти, багато пісень зал співав разом із Віктором Павліком.

 

Хоч вартість квитка на благодійний виступ рідного гостя зі столиці була символічною – лише 30 гривень, на потребу бійцям АТО зібрали понад сім тисяч гривень.

 

Як розповів Михайло Романович, земляки дуже радо приймали Павліка, а він поводився, як завжди, скромно й щиро, дякував усім, що прийшли на його пісенне свято і запрошував усіх на свій ювілейний концерт на головній сцені країни – в Палаці культури «Україна» 13 лютого.

 

Попри чутки, що концерт Павліка у Теребовлі блокуватимуть, жодних непорозумінь між організаторами, артистом і публікою не було.

 

– Для мене поширена в соцмережах інформація, нібито якісь активісти мають намір зірвати виступ Віктора Павілка в нашому місті, була і несподіванкою, і дивиною, – зазначив Михайло Кузів. – На щастя, обійшлося без неприємних сюрпризів. Не можу зрозуміти, чим керувалися ті, хто поширював цю інформацію чи й планував якісь безлади. Адже знаю, що Павлік дав понад два десятки концертів для українських вояків на сході, не раз бував у зоні АТО.

 

Коли буде наступний виступ популярного виконавця у рідному місті, напевне сказати не може ніхто. Як пообіцяв Віктор Павлік землякам, приїде до них із концертом за першої ж нагоди. А якби було бажання і сприяння місцевої влади, готовий виступити із сольним концертом у Теребовлі влітку – на Замковій горі або стадіоні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: