Віктор Шумада: “Підприємець не повинен чекати 2 тижні і оббивати пороги чиновників”

Опубліковано:
24 Лютого, 2015

Новоспечений депутат Тернопільської міської ради Віктор Шумада (він замінив обраного до Верховної Ради Тараса Юрика) активно включився в роботу депутатських комісій.


З його слів, сьогодні засідала комісія з питань бюджету та фінансів міськради.

 

«На засіданні комісії я порушив питання щодо роботи Центру надання адміністративних послуг. Зокрема, в Івано-Франківську для погодження режиму роботи магазину, ресторану тощо (до 22.00) потрібно подати 3 документи (регламент опрацювання заявки – 1 день). В Тернополі ж для цього подається 10 документів із регламентом опрацювання 15 днів. Комісія підтримала мою ініціативу та доручила профільним структурам міської ради переглянути інформаційні карти згідно з якими надаються послуги. Дозвільні процедури потрібно максимально спростити і створити умови, найкращі для бізнесу. Для отримання простої послуги підприємець не повинен чекати 2 тижні і оббивати пороги чиновників» – зазначив на своїй сторінці у «Фейсбук» Віктор Шумада.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віктор шумада, #длзвільні документи, #міська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємецб, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: