Відома госпітальєрка Яна Зінкевич вночі повертається з лікування в Україну (Відео)

Опубліковано:
5 Лютого, 2016

Відома госпітальєрка Яна Зінкевич цієї ночі повертається додому, в Україну.. Перший етап реабілітації після операції з приводу тяжкої травми закінчився.

 

Нагадаємо, Яну прийняла на лікування одна з ізраїльських клінік, оскільки волонтерка зазнала особливо тяжкої травми, що крім інших пошкоджень супроводжувалася повним розривом хребта  http://tenews.te.ua/news_all.php?id=12462

 

Прибуття літака  до Дніпропетровська очікується о 4.30

Водночас о цій же годині виповнюється рівно два місяці від миті, через яку і сталися  всі подальші події у житті Яни. Як це було, читайте тут  http://tenews.te.ua/news_all.php?id=1210

 

Ось як про це пише волонтерка на своїй сторінці.

«Повернення додому…

Сьогодні вночі, рівно два місяці тому, о 4.30 ранку сталась жахлива аварія, що поділила моє життя на «до» і «після».І сьогодні вночі о 4.30 я приземляюсь у Дніпропетровську прямим рейсом із Тель-Авіва. Позаду два місяці боротьби за життя. Тяжка операція, відновлення після неї, реабілітація. Сьогодні закінчився її перший етап. Цілий день з мамою і Борисом Трейгерманом ми бродили по Тель-Авіву. Згадували минулі два місяці, будували плани на майбутнє. В Україні мені потрібно вирішити дуже багато питань, і надіюсь в найближчий час вийде повернутися назад в Ізраїль на продовження реабілітації.

Дякую ізраїльським медиками зробившим усе – щоб врятувати мені життя. Дякую усім, хто був поруч зі мною у ці хвилини і дякую всім, хто добрими словами і молитвами підтримував мене увесь цей час.

До зустрічі на рідній землі – Дніпропетровську!»

 

 

Повернення додому…Сьогодні вночі, рівно два місяці тому, о 4.30 ранку сталась жахлива аварія, що поділила моє життя на…

Опубліковано Яною Зінкевич 4 лютого 2016 р.

 

 

Яна Зінкевич – ВОЗВРАЩЕНИЕ ДОМОЙ…Сегодня ночью, в 04.30, исполнилось ровно два месяца с момента страшной аварии, которая разделила мою жизнь на “до” и “после”. И, сегодня ночью, в 04.30 я вернусь в Днепропетровск прямым рейсом из Тель-Авива. Позади два месяца борьбы за жизнь. Тяжелая операция, восстановление после нее, реабилитация. Сегодня заканчивается первый ее этап. Целый день с моей мамой и Борис Трейгерман мы бродили по Тель-Авиву, вспоминали прошедшие два месяца, строили планы на будущее. В Днепре надо решить очень много вопросов. И, надеюсь, в ближайшее время получится вернуться обратно в Израиль доя продолжения реабилитации. Спасибо израильским врачам, сделавшим все, чтобы вернуть меня к нормальной жизни. Спасибо всем, кто был рядом со мной в тяжелые минуты. Спасибо всем, кто добрыми словами, молитвами поддерживали меня все это время.До встречи, на родной земле – в Днепропетровске!

Опубліковано Boris Treigerman 4 лютого 2016 р.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: