Відома екс-тернополянка Оксана Пекун розповіла землякам подробиці одруження доньки

Опубліковано:
14 Березня, 2016

У суботу, 12 березня, в одному із РАГСів Києва зареєстрували шлюб донька народної артистки України, співачки і телеведучої Оксани Пекун Лідія Коваленко та її обранець Олександр. Дійство відбулося скромно, у вузькому родинному колі.

 

Про деталі пам’ятної події в житті родини Оксана Пекун розповіла спеціально для читачів TeNews.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Пекун стала тещею

 

– Учора наші діточки стали на рушник подружнього щастя. Я щаслива, що любов, яку вони плекали протягом шести з половиною років, увінчалася обміномподружнімиобручками. Створилася нова сім’я, і я дуже рада, що вона створилася не через гроші, матеріальні здобутки, примус батьківчи комерційні питання, а з любові.

 

– Новостворена сім’я має стосунок до музики, телебачення чи мистецтва загалом?

– Ні. Жодного! Вони тільки споглядають і допомагають –і щасливі від того. Лідуся має філологічну освіту, працювала літературним редактором, може працювати як журналіст. Але молодій сім’ї треба заробляти гроші – і вона працює маркетологом.

Сашко технолог харчової промисловості, закінчив виш, працює за фахом на фірмі, надає консультативні послуги як технолог.

 

– Хто нові родичі родини Пекун-Коваленків?

– Звичайні люди, кияни. Не корінні, але вже двадцять років живуть у столиці. Ми намагалися зробити все без зайвої гучності, спокійно, і діти цього хотіли. Скромно і вишукано, у вузькому родинному колі.

Навіть хресній мамі (хресна мама доньки Оксани Пекун тернополянка, авторка текстів багатьох пісень артистки Олена Лайко) не сказали наперед про одруження – тільки по факту. Хотіли, щоббуло без помпезності. Дехто думає, що якщо Оксана Пекун народна артистка – то має бути гуляння на всю Україну. Ні, не це головне. Аби було взаєморозуміння між молодятами. І все потрібне додастся.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: