Відкрився перший в світі магазин з людським м’ясом (Відео)

Опубліковано:
4 Січня, 2016

Не так давно в Лондоні на кілька днів було відкрито унікальний магазин людського м’яса.

 

Ми вже не раз розповідали про ресторани і магазини, де продають незвичайні страви або надають ексклюзивні послуги: одні готують сендвічі з алкоголем, інші пропонують відвідувачам самим зловити собі здобич перед вечерею, а треті продають моторошні дрібнички для вуду-чаклунів. Але британський магазин Wesker & Son за своєю оригінальністю, на мій погляд, переплюнув всіх, коли відкрив маркет з продажу чоловічини на відомому лондонському м’ясному ринку Smithfield, що знаходиться в східній частині Лондона.

 

 

 

 

 

 

 

 

Перед очима стоять страхітливі картинки, всюди з гаків звисають руки і ноги, обезголовлені розчленовані тіла, а на лотках поруч з продавцями акуратно викладені справжні «делікатеси»: вуха, пальці, язики, очі і навіть чоловічі статеві органи. Волосся на голові стає дибки! Кому і заради чого прийшло в голову відкрити цю зловісну лавку?

 

 

 

Не лякайтеся, насправді, це несправжнє людське м’ясо, і всі ці правдоподібні кінцівки зроблені з свинини або яловичини. А магазин був відкритий для розкрутки тільки що випущеної на той момент комп’ютерної гри «Resident Evil 6 – Capcom». Багато шанувальників «Обителі зла» (і не тільки) встигли відвідати цей заклад і навіть не полінувалися обзавестися на пам’ять такими ось огидними сувенірами: ноги і руки «йшли» з прилавка на ура всього за 6 фунтів стерлінгів.

 

 

 

Також у магазині пропонувалися деякі страви з вельми колоритними назвами: «перчене чоловічина під лимонним соусом», «Стейк зі стегна свежепойманого людини» або «Сендвіч з мовою і щоками». Як на мене, то все це занадто екзотично, але любителям зомбі-казок сподобалося.

 

 

Залишається лише сподіватися, що подібні заклади так і залишаться лише імітацією, і ніколи в нашому світі не з’являться справжніх магазинів з продажу людського м’яса.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: