Відбулося засідання установчих зборів громадської ради при Тернопільській ОДА (ФОТО)

Опубліковано:
17 Січня, 2015

Установчі збори громадської ради відбулись в Тернопільській облдержадміністрації 16 січня. Участь взяли представники 75 громадських організацій.

 

Перед початком засідання представників привітали колядою учасники дитячої хорової студії «Дзвін» при церкві святих Володимира та Ольги.  Як зазначила керівник студії Наталія Пронь, студія неодноразово бере участь у різноманітних проектах на підтримку української армії, а в репертуарі студії – безліч патріотичних пісень, пов’язаних із тематикою війни. Зокрема, нещодавно діти взяли участь у проекті товариства «Вертеп», зібрані кошти якого пішли на закупівлю ліків військовослужбовцям в Маріуполі.

 

Поблагословив на ефективну роботу настоятель Свято-Троїцького духовного центру на честь Д. Галицького о. Анатолій Зінкевич.

Головним питанням на порядку денному було затвердження складу нової громадської ради. Відтак, її учасниками стануть 86 громадських організацій.
До активної дискусії та плідної роботи представників громадської ради закликав заступник голови облдержадміністрації Леонід Бицюра

 

«Мета діяльності громадської ради – побудова конструктивного діалогу між громадою і владою та зміна формату цих взаємовідносин, – наголосив він. – Чимало проектів знайшли своє втілення в області і успішно працюють за ініціативи громадських організацій. Зокрема, це формування системи протидії корупції, духовне відродження, вшанування національної спадщини. У результаті цих засідань повинен сформуватись дієвий орган, який висловлюватиме свою позицію та впливатиме на суспільно-політичний процес в області».

 

Під час зборів зачитали звіт діяльності попередньої громадської ради. Засідання новообраної ради проведуть 12 лютого. Тоді оберуть правління ради, розглянуть проект положення та регламенту та затвердять плани подальшої діяльності.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДА, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: