Виборці дали оцінку діяльності депутата міськради Івана Зіня – залили його фарбою (Фотофакт)

Опубліковано:
9 Серпня, 2016

На Дружбі тернополяни облили червоною фарбою білборд із зображенням депутата Тернопільської міської ради Івана Зіня та написом «Незабаром відкриття дитячого садочка на вулиці Юності, 9. Обіцяно – зроблено. Іван Зінь».

Очевидно, людей знервувало те, що відкриття садочка – заслуга аж ніяк не марнославного Івана Зіня, але він на тому піариться.

Дитячий садочок на вул. Юності облаштовують за кошти міської ради. Вже з 1 вересня заплановано його відкрити, і там будуть виховуватися 180 дітей.

Нещодавно виникла проблемна ситуація. Міська рада долучила до загальної території дитячого садочка частину ділянки, яка належить місту, бо до дитячих садків є певні вимоги.

Так сталося, що цією територією проходила пішохідна доріжка, якою часто користувалися мешканці сусіднього будинку. Для того, щоб не виникало незручностей, нову доріжку облаштують поруч.

Мешканці прилеглих будинків погодилися на те, щоб перенести доріжку, оскільки 1 вересня вже скоро. Окрім того, під час зустрічі люди попросили відремонтувати проїзд між будинками, а також обстежити сусідні двори.

На зустрічі з мешканцями був присутній міський голова Тернополя Сергій Надал та багато  депутатів, як і від 9 округу, так і інших. Про це можна почитати ТУТ.

Усі мовчки і старанно роблять – і тільки роботу депутата Зіня видно було на білборді навпроти церкви.

Виборець не стерпів…

Залитий фарбою білборд Івана Зіня – своєрідна відповідь виборців депутатові, який намагався заробити собі плюсів за рахунок праці інших?

Довідково інформація з сату Тернопільської міської ради:

 

 

 

Зінь Іван Федорович

 

телефон (моб.): 0673525373

e-mail: Zinyivan@ukr.net

Освіта Вища
Партійність ВО «Свобода»
Суб’єкт висування ВО «Свобода»
Чи обирався депутатом  
Місце роботи (заняття) Не працює
Посада  
Номер (межі) округу №9 (вул. Гетьмана П. Орлика, вул. М. Драгоманова; вул. М. Карпенка: 1–3, 5, 7–7А, 9, 11, 13, 15, 15А, 17–25, 36–36Б, 40–44; вул. Миру: 5–8, 9–13; пров. Цегельний, вул. Юності.)
Помічник-консультант Кучевер Роман Юрієвич
Фрондзей Михайло Петрович
Рожок Олександр Володимирович
Прийом громадян ПК «Березіль» ім. Леся Курбаса, вул. Миру,6 (Щоп’ятниці, 17.00-19.00)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: