Ветерани тернопільської міліції запропонували перенести дату їхнього вшанування

Опубліковано:
10 Листопада, 2014

Зустрічі з нагоди вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ Тернопільщини відбулися в обласному управлінні та районних осередках краю.

 

Покладанням квітів до меморіальної дошки, встановленої на честь першого генерала Тернопільщини часів незалежної України Романа Подсаднюка, розпочалося зібрання в Тернополі. Багато нинішніх пенсіонерів та ветеранів особисто знали Романа Олександровича та служили з ним. Подякувати за вшанування пам’яті чоловіка прийшла дружина Світлана Подсаднюк.

 

– Наша родина вдячна усім, хто шанує пам’ять про Романа Олександровича. 10 листопада знаменне особисто для мене ще й тим, що цього дня, такого ж сонячного та погожого, як сьогодні, ми з моїм чоловіком побралися. Недовго нам судилося бути разом. Важка недуга підступно вирвала з життя батька двох наших синів. Але залишилися діти. Сьогодні вони продовжують татову справу – обоє служать в правоохоронних органах. Про міліцейську професію мріє й 14 річний онук. Гадаю, батько, дідусь гордився б ними.

 

Після покладання квітів ветерани та пенсіонери зібралися в актовій залі обласного управління міліції. Від урочистостей вони відмовилися і запропонували перенести відзначення дня вшановування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ з десятого листопада на двадцяте грудня – на свято української міліції.

 

– Це рішення назріло давно. Ми повинні очищуватися від стереотипів та догматичних принципів, нав’язаних колись партійними структурами. Наше суспільство загалом та міліцейське середовище зокрема повинні орієнтуватися на ті цінності, які відстоював Майдан, за які гинуть наші воїни на сході, – пояснив один з активних членів ветеранської організації Зіновій Кизима.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ветеран, #вшанування, #міліція, #Подсаднюк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: