Вечір справжнього українського слова та пісні відбувся у «Березолі»

Опубліковано:
7 Березня, 2016

Вечір справжнього українського слова та пісні відбувся 6 березня у Тернопільському міському палаці культури «Березіль» ім. Леся Курбаса. «Цей світ для тебе!» – спільний творчий доробок відомого поета-пісняра, Вадима Крищенка та його молодої команди співаків –  Дмитра Андрійця, Світлани Весни та гурту «Тріода».

 

Дмитро Андрієць – голосистий молодий співак, що найбільше пісень  виконує саме із тих, що були написані на вірші В. Крищенка, цього вечора чудово доніс до слухача те, що вкладав поет у слова своїх пісень.

 

Світлана Весна – молода, але вже добре відома українська співачка, свіжа й оптимістична.  Пісні Вадима Крищенка у її виконанні випромінювали жіночу ніжність та віру в те, що весна настає навіть після найлютішої зими

 

Чоловічий  вокальний  гурт «Тріода» – наші земляки, що не потребували додаткового представлення. Добре відомі  і в Україні, і поза її межами серед тих хто цінує вокальні дані, щиру українську душу та чоловічу харизму.

 

Вадим Крищенко –  Народний артист України, і це не просто звання. За висловом народного депутата України Олега Барни, за активної підтримки якого й відбувся творчий вечір, «Народний артист – це той, що вийшов з народу, творить для народу, і якого шанує народ».

 

Зі сцени звучали не тільки пісні на слова Вадим Крищенка, а й вірші у виконанні автора. Поет-пісняр  зізнався, що за своє творче життя написав тексти до понад тисячі пісень, а  скільки віршів – то й ліку їм не знає. Вся творчість поета щира, як і він сам, і прониклива, як любов до батьків і до дітей, та болюча, як любов до України.

 

Коли спитають: любиш Україну? Зніяковіло змовкну, як дитя…
Ні, не слова, це стверджувать повинні, Єдиний доказ – це твоє життя.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: