Вчора в с.Біла підстрелили чоловіка на власному подвір'ї

23.03.2015 13:25   Джерело: ЦГЗ УМВС в Тернопільській області
Опубліковано : Олег Жак

Працівники міліції розшукують осіб, які нанесли вогнепальне поранення 44-річному жителю села Біла Тернопільського району. Інцидент трапився у неділю, 22 березня, близько 15 години.

 

Повідомлення про злочин надійшло до працівників Тернопільського райвідділу від знайомого потерпілого. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

 

Встановити обставини злочину правоохоронцям вдалося за свідченнями заявника. З’ясувалося, що потерпілий – 44-річний житель села Біла Тернопільського району. Чоловік займається професійним вирощуванням голубів. У неділю до нього на мобільний зателефонував невідомий чоловік, який розмовляв російською мовою. Незнайомець цікавився голубами і сказав, що хоче подивитися на птахів. Потерпілий повідомив свою домашню адресу. Через деякий час до господарства чоловіка під’їхало таксі. Господар вийшов на подвір’я і в цей момент чоловік, не виходячи з автівки, запитав у нього, як його звати, та здійснив два постріли з невідомої зброї в область ніг.

 

Потерпілий зателефонував своєму знайомому, який і доправив його у лікарню та повідомив про подію правоохоронців.

 

Медики прооперували потерпілого, його стан задовільний, загроз життю немає.

 

Дану подію слідчі райвідділу міліції внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань з правовою кваліфікацією частини 4 статті 296 ККУ – хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

 

Правоохоронці розшукують осіб, причетних  до скоєння злочину. Також звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо даного інциденту, повідомляти у Тернопільський райвідділ міліції за телефоном 43-61-10 або 102 у будь-який підрозділ міліції. Анонімність гарантується.

 

СЗГ УМВС України 

в Тернопільській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ЦГЗ УМВС в Тернопільській області  

Коментарі