Вандали понищили зупинку на Карпенка біля пивзаводівського магазину (Фотофакт)

Опубліковано:
8 Серпня, 2016

Віднедавна однією з нечисленних “родзинок” вулиці Карпенка в Тернополі стала… поламана зупинка громадського транспорту.

 

З огляду на те, що ремонтувати її не поспішають котрий день, висновок про віддаленість у часі місцевих виборів можна зробити й зовсім не орієнтуючись у політичному житті країни. Річ у тім, що нові зупинки громадського транспорту в місті були однією з “фішок” у передвиборчий період владної команди в Тернополі.

 

Та й як рекламні площини осучаснені дашки від дощу для потенційних пасажирів у гарячий для концертів та всіляких акцій сезон використовувалися на повну. Наразі ж гаряче тільки надворі, тож потреби в ремонті, очевидно, не вбачає ніхто. Окрім, звісно, окремих тернополян, котрі змушені не хвилини, а часто години очікувати “жадану” 31-шу маршрутку. Бо ж відомо, що на графік руху на цьому маршруті нарікань чимало.

 

Прикметно, що попри потрощену зупинку громадського транспорту регулярно курсують авто патрульної поліції. Але їм, вочевидь, виламана “стіна” цієї нескладної конструкції очі не ріже.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: