В Збаражі шахрайка "відворожила" кілька каблучок, сережки та ланцюжок

Опубліковано:
2 Квітня, 2015

На Збаражчині, аби відмолити «пороби», жінка віддала шахрайці золоті прикраси. Потерпіла змогла описати кривдницю правоохоронцям. Міліціонери розшукують зловмисницю.


Як розповів начальник Збаразького райвідділу міліції Ігор Саган, потерпіла звернулася до них 31 березня в другій половині дня, а неприємність трапилася із нею ще вранці. Чому зволікала, пояснити не може, як і те, як потрапила під вплив шахрайки.

 

З’ясувалася, що незнайомка підійшла до жінки на вулиці й запитала, як пройти до найближчої крамниці, а потім заявила, що її чоловікові пороблено. Перехожа запевнила, що може зарадити біді. Для цього відвела жінку на церковне подвір’я, аби відмолити горе.

 

За ритуал лиходійка сказала заплатити. Грошей потерпіла не мала, тож зняла із себе золоті прикраси – кілька каблучок, сережки й ланцюжок. Отримавши плату, «рятівниця» зникнула.

 

За словами потерпілої, шахрайці на вигляд 35-45 років, зростом близько 170 см, волосся темне, шкіра світла, була одягнена в чорту куртку, темні штани та темне взуття, розмовляла українською мовою без акценту.

Правоохоронці наголошують, у жодному разі не довіряйте незнайомцям, котрі лякають різноманітними бідами, особливо, якщо йдеться про подальшу фінансову винагороду. У більшості випадках надзвичайні здібності віщунів – це звичайне співпадіння та майстерна акторська гра.

 

Жінок вуличні гадалки здебільшого лякають хворобами близьких, чоловіків – проблемами в бізнесі, дітей – смертю батьків. Правоохоронці застерігають не спілкуватися на вулиці з незнайомими та підозрілими людьми.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ворожка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрайство
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: