В Тернополі встановили новий квітковий рекорд України (Фото)

Опубліковано:
1 Жовтня, 2016

Сьогодні відбулася знакова подія для міста, експерти з питань Національних реєстрів рекордів України зареєстрували встановлення нового рекорду України-2016 .

 

У рамках фестивалю “МІСТО СОНЦЯ” презентували Книгу з квітів – вітання “Любим вчителям”. Для її створення використали понад 3 000 квіток хризантеми. Соціальний проект присвячений Дню вчителя – це символічний подарунок всім освітянам Тернопільщини та України.


 Туристичний оператор «ОКСАМИТ- КЛ» і спільно з «ФітоАрт-студією» за підтримки партнерів громадської організації «ТУРИСТИЧНОЇ АСОЦІАЦІЇ ТЕРНОПІЛЛЯ» ініціювали проведення 1-2 жовтня 2016 року у Тернополі IV Національного фестивалю флористичних об’єктів «МІСТО СОНЦЯ», присвячений одному з найоригінальніших напрямків у ландшафтному дизайні у стилі Ленд-Арту.


Сонячна погода сприяла для веселих розваг, дітвора забавляласяся, свято Бульбашки на набережній тернопільського ставу тішило око, провели безкоштовні флористичні майстер – класи з оформлення букетів, виготовленню листівок, звучала музика. Свято продовжується, чекає і запрошує всіх!, – пише Олена Мудра на своїй сторінці в соціальній мережі.

 

 Свлятковий настрій та емоції краще один раз побачити, ніж сім раз почути:

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: