В Тернополі рятували 83-річну жінку (Відео)

02.10.2016 08:14   Джерело: Тернопіль Наживо
Опубліковано : Олег Жак

У Тернополі під час пожежі сусіди врятували життя пенсіонерці. Мешканці будинку на Грушевського, 1 відчули запах диму. Коли зрозуміли, що джерело загорання знаходиться в квартирі старенької сусідки, викликали пожежників та швидку, - пише "Тернопіль Наживо".

 

МАКСИМ ОНІЩУК, мешканець будинку на вул.Грушевського, 1

 

«Ми були просто в квартирі, прийшли після пар і чуємо, хтось в двері стукає і вийшли, спочатку не зрозуміли, що сталося, а виявилося, що у сусідній квартирі горить і там сидить бабця, її мали витягти… Там вже було двоє людей. Почали воду носити, рушники мокрі і спочатку пожежну, потім швидку викликали. Довго не могли зайти туди, бо дуже задимлено, думали вже самим витягти, доки їде.. І вже приїхали, то тоді вже витягли вони самі, але вона потім на балкон вийшла, то вона при тямі була».

 

Чи є 83-річна жінка одинокою з’ясувати не вдалося, проте на момент пожежі вона була вдома сама. Її зі станом середньої важкості госпіталізували в Тернопільську університетську лікарню. А пожежу рятувальники швидко ліквідували.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Тернополі знов стрілялись після п'янки

 

СЕРГІЙ ДАНІЛІН, начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи ЦЗД УДСНС в області

 «Орієнтовно в 15.30 до рятувальників поступило повідомлення про пожежу в місті Тернопіль по вулиці Грушевського, 1.  На місце події одразу було направлено пожежно-рятувальний підрозділ, одна одиниця техніки та 5 чоловік особового складу. В ході гасіння було врятовано мешканку даної квартири, 1933 року народження, а також двох мешканців сусідніх квартир. Орієнтовна площа пожежі на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу складала 9 кв.м.»

 

Рятувальники кажуть, сусіди вчасно відреагували, чим врятували жінці життя. Причини пожежі наразі встановлюють.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопіль Наживо  

Коментарі