В Тернополі масово почали обкрадати автівки

Чотири факти крадіжок з транспортних засобів за минулу добу зареєстрували співробітники Тернопільського відділу поліції. Автовласники зазнали чималих матеріальних збитків. З машин зникло не лише їхнє особисте майно, а й чималі суми грошей.

 

Від автозлодія потерпів 25-річний житель Тернополя. Чоловік залишив свій транспортний засіб  на ніч в дворі будинку. Вже вранці виявив пошкодженим замок передніх дверцят. З салону зникли навігатор та 2200 гривень.

 

За словами потерпілого, він неодноразово чув застереження правоохоронців про те, що не варто залишати в машині майно. Проте знехтував порадами. Заховав барсетку з грошима під сидіння, а навігатор залишив на видному місці. Загальну суму збитків чоловік оцінив у 4500 гривень.

 

Схожа неприємність спіткала 35-річного жителя Тернополя. Чоловік, як зазвичай, припаркував на ніч свій мікроавтобус в дворі будинку. Злодії викрали відеореєстратор, який безпечний власник залишив у салоні.

 

Чи не найбільших збитків зазнав водій вантажівки «ДАФ». Чоловік приїхав до Тернополя в справах. З собою у нього була кругленька сума – 70 тисяч гривень. Припаркувавши машину поблизу центрального ринку, водій мав необережність залишити кошти в салоні. Повернувшись, виявив, що гроші вкрали.

 

Таких прикладів безліч. Водії потерпають через надмірну безпечність, залишаючи в салонах барсетки, навігатори, відеореєстратори, мобільні телефони та інші речі. 

 

Як вберегтися? Найкраща порада від правоохоронців – не залишати в салонах будь-яке майно, а тим паче гроші. Якщо йдете у справах навіть на декілька хвилин, забирайте  всі речі з собою. Злодії не полізуть до вашоїавтівки допоки не переконаються, що там є щось цінне.

 

Сектор комунікації

Головного управління

Національної поліції

в Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тимчасовий веб-сайт Головного управління Національної поліції в Тернопільській області  

Коментарі