В січні на тернополян чекає концертний бум

03.01.2016 22:43   Джерело: За Збручем
Опубліковано : Тернопільські новини

Січень, як жоден інший місяць багатий на різноманітні святкові заходи та концерти. Пісні, колядки і щедрівки, танці та музика цього року у Тернополі звучатимуть дуже часто. Особливо багато концертів заплановано на другу половину місяця. Це будуть виступи і відомих виконавців, і місцевих творчих колективів, і великих колективів загальноукраїнського масштабу. Кожен, хто любить музично-вокальне мистецтво зможе вибрати собі щось до душі.

 

4 січня до Тернополя з концертом «Колядки. Обрані хіти» завітає відома співачка Тіна Кароль. Виступатиме вона на сцені палацу культури «Березіль» о 19.00. Святкова програма складатиметься із двох частин. У першій Тіна Кароль приміряє на себе образ Коляди і заспіває колядок, яких її навчила  бабуся Марія з Івано-Франківська. Щоправда, колядки ці звучатимуть у новій музичній обробці. А в другій частині концерту співачка виконає улюблені пісні слухачів.

 

10 січня тему колядок у різдвяному шоу «Україна колядує» продовжить ще одна співачка – Ірина Федишин. Її вступ розпочнеться о 17.00 в палаці культури «Березіль». Цього ж дня, але о 14.00 на Театральному майдані відбудеться різдвяний концерт Муніципального духового оркестру «Оркестра Волі». Цей колектив гратиме на центральній площі міста для тернополян також 17 січня о 13.00 та 19 січня о 15.00.

 

Підготували ряд концертів і в Тернопільській обласній філармонії. 15 січня о 18.30 буде різдвяний концерт “Радуйся земле!” за участю провідних колективів та солістів філармонії. 25 січня о 18.30 – творчий вечір з нагоди 40-річчя концертної діяльності Народної артистки України Любові Ізотової. А 27 січня о 18.30 пройде музично-хореографічне дійство за мотивами твору Миколи Гоголя “Вечори на хуторі біля Диканьки”.

 

17 січня о 14.00 на Театральному майдані розпочнеться парад вертепів та різдвяний концерт «Нова радість стала». В рамках заходу відбудеться і нагородження переможців міських конкурсів «Різдвяне диво» та «Феєрія новорічного міста».

 

17 січня в палаці культури «Березіль» виступить унікальний колектив – Національна заслужена капела бандуристів імені Георгія Майбороди. Спеціально до свят вони підготували програму із колядок і щедрівок «Нині в нас Різдво». Розпочнеться концерт о 17.00.

 

22 січня незабутнє видовище покажуть тернополянам артисти Волинського державного академічного народного хору. На сцені Тернопільського драмтеатру виступлять близько 60 артистів, які одночасно будуть грати, співати і танцювати. Спеціально до Дня Соборності України відомий колектив презентує нову різдвяну шоу-програму «Щедрівочка щедрувала». Початок їхнього концерту о 19.00.

 

27 січня в палаці культури «Березіль» відбудеться спільний концерт Тернопільського академічного ансамблю народного танцю «Надзбручанка», Івано-Франківського Національного академічного ансамбль пісні і танцю “Гуцулія” та народного артиста України Василя Зінкевича. Початок концерту о 19.00.

 

Ольга Трач


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: За Збручем  

Коментарі