В Козівському районі знайшли боєприпаси часів Другої Світової

Опубліковано:
23 Грудня, 2015

Козівський район: під час польових робіт поблизу сіл Мала Плавуча та Хоробрів виявлено боєприпаси часів Другої світової війни.

 

22 грудня у Козівському районі, одразу поблизу двох населених пунктів, під час проведення польових робіт виявлено вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни. Зокрема, у полі, неподалік села Мала Плавуча на поверхні ґрунту опинились 4 артилерійських снаряди калібром 76, 82, 122 та 152 міліметри. А поряд з селом Хоробрів під час роботи у полі знайдено три артснаряди калібром 76 та 75 міліметрів й одну ручну гранату Ф-1.

 

 

До місця події направлено групу піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Тернопільській області. Фахівці-піротехніки проведуть детальне обстеження території, прилеглої до місць виявлення застарілих боєприпасів, після чого всі небезпечні знахідки будуть вилучені та знищені шляхом контрольованого підриву в безпечному місці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: