В Чорткові відкрили меморіальну дошку Роману Ільяшенку, який загинув від обстрілів сепаратистів

Опубліковано:
6 Березня, 2015

6 березня в Чортківській школі-інтернат відбулося відкриття меморіальної дошки Героя сьогодення Романа Ільяшенка, який 30 серпня минулого року героїчно загинув під час боїв в м.Іловайськ.


Отці різних конференцій відправили поминальну панахиду та освятили пам’ятну дошку. Мати Романа – Тетяна Ісідорівна подякувала усім за підтримку та тим, хто долучився до відкриття пам’ятного знаку на честь її сина Романа.

 

-Він любив Україну понад усе, і попри мої вмовляння – поїхав захищати нашу неньку Україну, – ледь тремтячим голосом говорила мама Романа.

Нагадаємо, Романові було всього 23 роки, спортсмен, майстер спорту і чинний володар Кубка України з фрі-файту. Він служив у другому батальйоні 51-ої механізованої бригади артилерійського самохідного дивізіону. Хлопець попав під шалений обстріл російських сепаратистів і з того часу на зв’язок не виходив.

 

До останнього рідні та близькі надіялись, що Роман живий. Цієї неділі йому мало б виповнитися 24-и роки. Разом із родиною Романа та його друзями сумують усі мешканці нашого краю, усі, кому небайдужа доля нашої країни. Пам’ять про Романа Іляшенка, який поклав життя за мирне небо над головою, завжди буде жити в наших серцях.

 

Героям слава! Герої не вмирають!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #меморіальна дошка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #роман ільяшенко, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: