В центрі Тернополя викладачі медичного університету рятували іноземця

Опубліковано:
20 Грудня, 2015

Біля адміністративного корпусу Тернопільського державного медичного університету 17 грудня поляк посеред дороги стікав кров’ю, викладачі університету старалися надати першу медичну допомогу хлопцеві до приїзду “швидокої”.

 

 У хлопця почалася епілепсія, він впав на дорозі, через травми почалася кровотеча. З поляком були його друзі, вони перекладали викладачів, які просили його стиснути руку і заспокоювали тим, що все буде добре.

 

Як повідомили тернополяни кореспонденту ДОБИ, у хлопця раптово настав напад. Коли приїхала “швидка”, то тернополяни обурювалися тим, що медики неправильно переносили його на ноші і дуже повільно все робили.

 

Довідково: Епіле́псія — це група довготривалих неврологічних розладів, що характеризуються виникненням судомних нападів. Ці напади можуть мати різний характер: від швидкоплинних і майже непомітних проявів, до появи тривалих судом. Для епілепсії характерне раптове виникнення нападів із рецидивами впродовж життя,тоді як напади, викликані певною відомою причиною вважаються епілептичними реакціями, які слід відрізняти від епілепсії як хвороби. 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: