В Бучацькій лікарні розікрали 140 тисяч

Опубліковано:
5 Березня, 2015

Порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму майже 140 тисяч гривень виявили під час ревізії Бучацької центральної комунальної районної лікарні фахівці територіального підрозділу Держфінінспекції в Тернопільській області — Монастириської міжрайонної держфінінспекції.


Посадові особи медичного закладу за підвищеною вартістю оплатили ремонтно-будівельні роботи, сплатили за послуги водовідведення, яких лікарня не отримувала, а також виплатили зайву заробітну плату. Це призвело до незаконної розтрати 69 тисяч гривень.


Окрім того, заклад охорони здоров’я не повернув до районного бюджету понад 50 тисяч гривень, що надійшли як відшкодування незаконно виплачених працівникам лікарні коштів протягом минулих років.


Також виявлено порушення під час списання у медичному закладі продуктів харчування, бензину, ведення обліку товарно-матеріальних цінностей тощо.


На шістьох посадових осіб лікарні складено протоколи про адміністративне правопорушення. Матеріали ревізії передано до правоохоронних органів, а про її результати поінформовано місцеві органи влади.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #витрати, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: