В Бережанах соціальні служби провели круглий стіл

Опубліковано:
23 Березня, 2016

На базі  Бережанського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  проведено круглий стіл на тему:  «Соціальна робота та шляхи покращення її ефективності».  В роботі круглого столу взяли участь співробітники Бережанського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській  області та працівники Тернопільського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

Метою проведення даного заходу було обговорення проблем соціальної сфери, реалізації теоретичних і практичних аспектів соціальної роботи, узгодження питань співпраці між суб’єктами соціальної роботи у різних напрямках діяльності, а також  у роботі з різними верствами населення, зокрема з суб’єктами пробації.

 

В ході роботи наголошено на необхідності проведення просвітницької та профілактичної  роботи серед молоді з метою попередження та уникнення потрапляння особистості в складні життєві обставини, а у разі виникнення складної ситуації – координувати зусилля на знаходження виходу з неї. 

 

Також учасниками круглого столу обговорено проблемні питання співпраці служб району та міста, намічено шляхи подальшої роботи та активізації учасників соціальної сфери на вирішення актуальних проблем, що диктує складне сьогодення.

 

Лілія Сікора,

фахівець (з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації)

Бережанського РС КВІ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: