В "ДНР" перепишуть історію України для нових підручників?

Опубліковано:
30 Грудня, 2015
Так званий “міністр освіти ДНР” запевнила, що незабаром в “республіці” презентуватимуть новий підручник з історії, написаний “донецькими фахівцями”.

  

Так зване “Міністерство освіти і науки ДНР” заявило, що розробляє власні шкільні підручники з історії, української мови та літератури. Про це повідомляють РИА Новости з посиланням на “міністра” “відомства” Ларису Полякову.

 

“Завдяки допомозі Російської Федерації ми отримали повні комплекти підручників для дітей з 1-ї по 11-й класи. Ми забезпечені літературою на кілька років вперед. Ми не забезпечені підручниками з української мови та літератури. Зараз (з цих предметів) розробляють нові підручники” , – заявила вона.

 

Також Полякова повідомила, що в “ДНР” вже створили власний підручник з історії, написаний донецькими авторами. “Коли буде можливо, ми його презентуємо”, – пояснила вона.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: