В Тернополі ЖЕК забудовуватиме 2 гектари землі

Опубліковано:
12 Лютого, 2015

На останньому засіданні сесії міської ради депутати дали дозвіл комунальному підприємству комунальному житлово-експлуатаційному підприємству «Сонячне» Тернопільської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 1,90342га під будівництво групи житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та торгово-побутово-культурного центру за адресою Підволочиське шосе.


Нагадаємо, що так званий 6-й мікрорайон (ділянка знаходиться ліворуч по трасі Тернопіль-Хмельницький ще в межах дії дорожнього знаку “Тернопіль”) має загальну площу близько 6 гектарів.

Третина її площі і буде передана одному з ЖЕКів.

 

Зазначимо також, що подібні рішення викликали неоднозначну реакцію громадськості та експертів, які у виділенні землі комунальним підприємствам вбачали корпційну складову.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #земля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТМР
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: