В Тернополі з’явились ТАХІ, в яких можна розрахуватися банківською карткою

Опубліковано:
13 Грудня, 2014

NOVE TAXI в м. Тернопіль разом з ПриватБанком дали можливість розраховуватись за проїзд будь-якою банківською карткою, а для власників карток ПриватБанку ще один сюрприз – 10% знижки. Спробуйте скористатись новою послугою в таксі та не забувайте про можливість заощадити ваші кошти разом з карткою ПриватБанку.

 

В наш час у жителів міст все розписано буквально по хвилинах, адже за один день доводиться переробити безліч справ і вирішити величезну кількість різних питань. Ділові зустрічі, побачення з друзями, походи по магазинах … Куди б Ви не прямували, всюди обов’язково потрібно бути вчасно – пунктуальність цінується. І як часто прибути вчасно не виходить, і не завжди обставини залежать від нас. Забиті в час-пік маршрутки, несподівані зміни погоди, різні форс-мажори – все це може перешкодити прибути на зустріч вчасно.

 

З одного боку, служб ТАХІ в Тернополі вистачає, але, з іншого боку, скажіть скільки разів, їдучи додому чи кудись на зустріч, ви ловили себе на думці, що забули зняти готівку з картки і тепер потрібно витрачати час на пошуки банкомату. Саме тому, на вулицях Тернополя з’явилися автомобілі від NOVE TAXI, які можна безкоштовно викликати за номером 917.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #таксі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: