В Тернополі відкрився офіс Представництва ICC Ukraine (ФОТО)

Опубліковано:
1 Грудня, 2014

28 листопада о 14 год. в рамках презентації Тернопільського регіонального представництва Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine, яка пройшла в Тенопільській ОДА, відбулось урочисте відкриття офісу представництва на вулиці Й.Сліпого,7 в приміщенні ТВЦ «Атріум».

 

 

«Ми сподіваємось, що саме тут будуть налагоджуватись відносини між усіма учасниками, прийматися рішення та здійснюватися практичні кроки для розвитку економіки краю та використання його інвестиційного потенціалу», – наголосив керівник представництва ICC Ukraine в Тернополі Тарас Демкура.

 

 

В офісі представництва заступник директора департаменту економічного розвитку Руслан Кулик ще раз висловив сподівання, що нова структура стане тією ланкою, котра з’єднає складові успішного розвитку області, а відкриття представництва — початком реальних змін на краще.  

 

   

Керівник представництва запевнив усіх присутніх, що двері представництва ICC Ukraine завжди будуть відкритими для усіх, кому не байдужі проблеми рідного краю і хто готовий спільною командою йти шляхом економічного розвитку та побудови гідного життя для своїх дітей.

 

 

На заході були присутні представники влади, тернопільського бізнесу, запрошені гості та ЗМІ.

 

Адреса Тернопільського представництва ICC Ukraine: Й.Сліпого, 7 (ТВЦ «Атріум», 5 поверх), м.Тернопіль  46001  Україна. E-mail: tdemkura@gmail.com,  www.iccua.org

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #новини тернопільщини, #тернопільські новини, #торгова палата
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: