В Тернополі результат “Свободи” був очевидний ще до голосування

Опубліковано:
11 Листопада, 2014

Результат виборів у Тернопільській області щодо ВО «Свобода» був спрогнозований уже за тиждень-два до голосування. Тернополяни не підтримали радикальний етнонаціоналізм, яким російські медіа так активно лякали весь світ.

 

І хоча Михайло Головко у наступному скликанні працюватиме, власної фракції у свободівців не буде. Дана політична сила дуже слабо виступила на Тернопільщині – 8% підтримки в місті й третій результат Олексія Кайди. Загалом же, «Свобода» отримала те, що заслужила, втративши довіру своїх виборців за останні роки.

 

Голий популізм більше не в моді. Люди хочуть бачити конкретні справи та реальні кроки. Попереду – місцеві вибори, які дадуть оцінку свободівським мерам, головам районних і обласної рад. Зважаючи на їх методи керівництва, зокрема в Тернополі Сергія Надала, думаємо, що результат місцевих виборів не буде кращим від парламентських. “Наша Україна”, Народний Рух України, ряд інших політичних сил, що гриміли колись, давно стали історією.

 

Чи докладе партійне керівництво достатньо зусиль, щоб ці вибори не стали лебединою піснею “Свободи”?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #місцеві вибори, #новини тернопільщини, #Свобода, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: