В Тернополі пільги на компослуги отримали бійці добровольчих батальйонів (ВІДЕО)

Опубліковано:
12 Листопада, 2014

Тепер не лише сім’ї учасників АТО з Тернополя не платитимуть за комунальні послуги. Виконавчий комітет міськради прийняв рішення і тепер пільгою зможуть скористатися усі військовослужбовці, які були призвані на військову службу після 1 березня цього року, а також бійці добровольчих батальйонів. Ці люди або їхні родичі мають звернутися з пакетом документів у міське управління соціальної політики. Пільгою уже користується сім тернопільських сімей.

 

– Пільги на оплату житлово-комунальних послуг будуть мати не тільки учасники АТО, а всі особи, всі військовослужбовці. Також бійці добровольчих батальйонів, які зараховані до структур Міністерства оборони, внутрішніх справ, Національної гвардії, МНС та інших силових структур, – розповів в.о. начальника управління соціальної політики Тернопільської міськради Володимир Сулима.

Головна умова – призов на військову службу після 1 березня. Пільга надається на усю площу помешкання не залежно від кількості зареєстрованих осіб. Сім’ї військовослужбовців і добровольців не оплачуватимуть за комунальні послуги, окрім газу та електроенергії, з 1 вересня до кінця цього року. Пільгою уже користується півтори сотні сімей.

 

– Чому не всі призвані військовослужбовці мають цю пільгу? Дуже важко визначити, бо сьогодні особа-військовослужбовець знаходиться не в зоні АТО, а завтра вона може бути в зоні АТО. Тому міська рада проаналізувала цю ситуацію, врахувала звернення сімей мешканців нашого міста і прийняла таке позитивне рішення, – каже Володимир Сулима.

 

Сім’ям потрібно підготувати пакет документів: копія паспорта, ідентифікаційного номера, свідоцтва про шлюб, оригінал довідки з місця реєстрації про склад сім’ї, а також довідка про призов на військову службу. Документи потрібно подати в управління соціальної політики, яке знаходиться на вулиці Лисенка, 8. Приймають заяви у кабінеті №3 щодня, окрім вихідних, з 8 до 17 години, обідня перерва – з 13 до 14 години. Комісія засідає щоп’ятниці.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #бійці, #компослуги, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пільги, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: