В Росії «Тризуб» та «Правий сектор» визнали екстремістськими організаціями

Опубліковано:
17 Листопада, 2014

Верховний суд Росії визнав «екстремістськими організаціями» революційний рух «Правий сектор», а також ініціатора його створення ВО «Тризуб» ім. С. Бандери. Відтепер згідно з постановою суду їхня діяльність на території РФ буде забороненою.

 

Також було визнано «екстремістськими» УНА-УНСО і… УПА (!). Враховуючи останнє, можна очікувати заборони в Росії дивізії «Галичина», УСС, козацтва та військових дружин київських князів.

 

«Правий сектор» та ВО «Тризуб» ім. С. Бандери глибоко стурбовані тим, що відтепер ми не зможемо вести легальної діяльності на теренах РФ. Тепер нам залишається лиш відбити московську агресію, здійснити націоналістичну революцію і ввести в Москву наші миротворчі підрозділи, які ретельно прослідкують за наступним судовим засіданням. Гадаємо, суд, котрий тоді відбудеться, знову дозволить нам займатися законною діяльністю на території колишньої Російської федерації.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бандера, #екстремісти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тризуб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: