В Дубно запалили шини. Початок нового Майдану? (ВІДЕО)

Опубліковано:
5 Грудня, 2014

 

Два десятки мешканців Дубна запалили шини біля будівлі місцевого РЕМу. Люди проти систематичного відключення, через яке в їхніх домівках постійно холодно. Як повідомляє кореспондент ERVE.UA, дубенчани мають намір пікетувати «Рівнеобленерго», якщо відключення не припиняться.

«Вогняний» протест розпочався сьогодні близько 10 години ранку. Місцеві активісти привезли до будівлі РЕМу, яка знаходиться неподалік Дубенського історико-культурного заповідника, автомобільні шини та розвели багаття перед входом в  установу.

 

Працівники РЕМу не перешкоджали активістам, які вимагають припинити систематичні відключення електроенергії в Дубенському районі, мотивуючи це тим, що через це страждають найменші жителі району.

 

«Світло в усіх районах Дубна відключають щодня на 4 години.  Наші діти постійно мерзнуть», – зазначає кореспонденту ERVE.UA один із учасників акції.
При в’їзді на територію установи мітингувальники залишили кілька написів на асфальті, зроблених за допомогою балончика: «Націоналізація»… «Включіть світло».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дубно, #Майдан, #новини тернопільщини, #світло, #тернопільські новини, #шини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: