В "ДНР" почалися масові арешти бойовиків. Звинувачують у крадіжці мотків дроту

13.12.2014 22:52   Джерело: http://www.ostro.org/
Опубліковано : Тарас Савчук

П'ятнадцять бойовиків «ДНР» були доставлені 9 грудня в СІЗО Донецька, ще 53 «ополченців» надійшли 10 грудня. Про це на свій сторінці у Фейсбуці написав московський ідеолог «руского міра» Роман Манекін.


"Сьогодні в ДНР проведені масові арешти ополченців (підрозділ "Меч", місце дислокації - Макіївка, командир - позивний" Прима ") Щойно в Донецьке СІЗО. (Начальник - Ігор Іванович Трубіцин) доставлені 15 осіб Завтра очікується надходження. ще 53 ", - написав Манекін, зазначивши, що усні звинувачення є безглуздими - "аж до звинувачення в крадіжці мотків дроту, використаних на розтяжки".


«Зроблено ще один великий арешт. Подробиці повідомлю, як тільки дізнаюся текст офіційного звинувачення», - додав він.
Пізніше Р.Манекін повідомив про арешт колишнього «в.о.міністра культури ДНР» Юрія Лекстутіса.


Як повідомлялося раніше, за інформацією Манекіна, екс «в. о. Міністра культури ДНР» Юрія Лекстутіса доставили в СІЗО Донецька 9 грудня.


«Звинувачення ще не пред'явлено. Це вже третій Міністр Уряду ДНР, заарештований після інавгурації в якості «глави республіки» пана А.Захарченко», - написав він.


Раніше заарештовані "за зловживання службовим становищем" були "міністр паливно-енергетичного комплексу" Олексій Грановський і "віце-прем'єр уряду" самопроголошеної Донецької народної республіки Олександр Калюська.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://www.ostro.org/  

Коментарі