В аеропорту Донецька знову запеклі бої, «кіборги» говорять про брак боєприпасів

Опубліковано:
16 Січня, 2015

В аеропорту Донецька вранці знову почався бій, поранені ще два бійці. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна повідомив один із захисників донецького аеропорту Василь. “Хлопці по рації передавали, що вже є двоє поранених, про тяжкість поранень не відомо”, – сказав “кіборг”, передають Патріоти  України.

 

За його словами, зараз в аеропорту йде бій, бойовики ведуть шквальний мінометний обстріл. Обстріл почався близько 7:00 і триває. У прес-центрі АТО повідомили, що станом на 7:30 ранку ситуація в аеропорту спокійна. “Кіборг” також повідомив, що бойовики захопили частину другого, третій і четвертий поверхи нового терміналу донецького аеропорту. “Ми прорвалися, вийшли на другий поверх, оскільки терористи захопили вже з того боку, де повалили стінку, і третій, і четвертий поверх. І вони зверху атакують нас майже кругом.

 

Дуже важко. Сподіваємося, що ми хоч заберемо другий поверх, і нам буде легше відстрілюватися “, – розповів боєць. Він зазначив, що бойовики  перебувають на четвертому поверсі і стріляють звідти з гранатомета. “Їм набагато простіше стріляти по нас, ми в колі”, – додав він.

 

Солдат також зазначив, що бійцям в донецькому аеропорту не вистачає підкріплення і боєприпасів. Зокрема, не вистачає снайперів. “Я чув, пан Леонід (спікер АТО Матюхін – ред.) говорив, що прийшло підкріплення. Я вам скажу так: 93-й бригаді привезли одного, а забрали трьох. Привезли зброю, але потрібні були б ще снайпери, які б засіли по кутах і знімали гранатометників.

 

Ми шквальним вогнем хочемо піднятися, а вони так поливають, що нам і не снилося, у нас стільки боєприпасів немає, як у них “, – повідомив він. Нагадаємо, раніше стало відомо, що  солдати РФ бродять по аеропорту з ліхтариками і збирають трупи своїх загиблих.
 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #Донецьк, #кіборги, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: