Уже 10 тернополянок голодують заради Савченко

Опубліковано:
4 Березня, 2015

Тернопільська волонтерка та письменниця Лілія Мусіхіна започаткувала громадську акцію «Голодую, щоб не втратити Надію» в підтримку Надії Савченко, яка уже більше 70 днів без їжі. Разом із нею тиждень на воді проведуть ще десять жінок.


– Йдеться про всіх політв’язнів, які знаходяться там в російських тюрмах. Про яких просто мовчать. Надіємось, що таким чином буде привернута увага до цієї проблеми, – коментує акцію письменниця.

 

Про голодування Мусіхіна оголосила 2 березня. Воно триватиме тиждень. Дізнавшись про вчинок волонтерки, до неї в той же день приєдналось ще кілька жінок: Алла Шимків, Ірина Максимюк та Христина Машталір. У понеділок кількість учасників руху «Голодую, щоб не втратити Надію» зросла до десяти.


– Певне всім легше по тижню поголодувати, ніж комусь одному пів року, – продовжує Мусіхіна. – Єдине важливо – щоб це не було перекручено і сприйнято як якась піар-акція. Це просто загальнолюдська акція.

 

Впізнати учасників голодування можна буде за білою пов’язкою із надписом «Голодую», та одягатимуть її вони лише у людних місцях.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #голодує, #ліля мусіхіна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підтримка, #савченко надія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: