«Усвідомлювати себе християнином треба не декларативно, а на ділі» – о. Олег Гах

Опубліковано:
19 Квітня, 2015

До 24 квітня триватиме другий етап «Тернопільського народного праймеріз» – проекту «100 кращих тернополян-2015». Кожен мешканець Тернополя може проголосувати за будь-якого з поданих у списку земляків, але за одного і того самого — лише раз.


Аби знати, за кого голосувати, пропонуємо тернополянам ближче познайомитися з учасниками проекту, адже необхідно обрати найавторитетніших, найфаховіших, найпорядніших жителів міста.

 

Продовжуємо знайомство з претендентами на місце в списку кращих тернополян – священик Олег Гах.


–  Маєте можливість розповісти про себе громаді міста. Про що скажете насамперед?

–  Я простий парафіяльний священик, який по мірі своїх сил намагається виконувати обов’язки покладені на нього Господом та Церквою.

 

– Як сприйняли повідомлення про те, що стали учасником проекту «100 кращих тернополян». Яке ставлення до проекту загалом?


–  Мене до проекту подав друг, без мого відома, але я сильно не пручався, бо на все Воля Божа. Значить, так мало статись. Ідея проекту загалом правильна і, сподіваюсь, принесе добрий плід.

 

– Якою бачите участь обраних громадою тернополян у житті міста? Що, на вашу думку, потребує першочергових змін, які проблеми найнагальніші?

–  Учасники, обрані громадою, повинні будуть виправдати сподівання тернополян. Кожен у своїй сфері діяльності, на яку поставлений з Божої Волі, повинен прикласти максимум зусиль для процвітання міста, зокрема і у справі утвердження Тернополя як потужного центру духовності в регіоні. Зміни яких потребує наше місто, а радше його мешканці, такі ж які потрібні і всій Україні – це усвідомлення себе християнином не декларативно а на ділі і як наслідок усвідомити себе добрим громадянином який любить свій дім, своє місто, свою Україну.

 

о. Олег з батьком, теж священиком, отцем Мироном Гахом.

 

Записав Тарас Савчук.

 

 

 

Нагадаємо, що другий етап, власне голосування за поданих кандидатів, триває з 24 березня по 24 квітня 2015 року. Проголосувати можна письмово (заповнивши відповідний бюлетень у вуличних волонтерів), телефоном (зателефонувавши або надіславши sms) та на Інтернет-сайті. Голос можна віддати кільком кандидатам одночасно, але за одного і того ж кандидата – лише один раз.


4 травня заплановано оприлюднення результатів праймеріз – рейтинг «ТОП100» жителів міста, котрі користуються найбільшою підтримкою громади.


Сайт проекту – http://top100.te.ua/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #100 кращих тернополян, #народний праймеріз, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олег гах, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: