Українські партизани? Колишніх «ополченців» почали по-тихому винищувати в Росії

Опубліковано:
11 Грудня, 2014

У різних містах Росії почастішали випадки нападів на громадян, які брали участь у боях на боці бойовиків Донбасу проти України. Про це передає Преса України.


Повідомляється, що в Петербурзі й Москві так званих «ополченців», які воювали за гроші проти України, невідомі «виловлюють прямо на вулицях» і «поступово винищують». Часто напади закінчуються для колишніх бойовиків летальними випадками. Про один такий випадок повідомляють газети Калінінграда:

«Святослав Єрьомін потрапив до обласної лікарні з переломом щелепи. Ополченця зустріли біля під’їзду його будинку і побили», — йшлося в заголовку.

 

«Десь близько двадцяти годин пішов до знайомого, який живе недалеко від ресторану «Атлантика». Коли увійшов у під’їзд, ззаду побачив мужика. А потім «світло згасло»… Більше нічого не пам’ятаю», — розповів виданню потерпілий Святослав.

 

Як виявилося, любителя «новоросії» вдарили, «судячи з подвійного перелому щелепи», не просто кулаком, а швидше кастетом. При цьому, ніяких особистих речей нападник у нього не взяв, що виключає версію про пограбування.

 

Цікаво, що по приїзду з війни на Донбасі, так би мовити після «повернення з відрядження» він зустрівся в Калінінграді з місцевими патріотами з числа «автономів», які клятвено обіцяли його зарізати за те, що він воює в Україні. На що потерпілий надалі бойовик назвався «розвідником ополчення» і заявив, що «розвідник ополчення в поліцію не піде. Розвідник сам вирішить свої проблеми…». В наслідоку «розвідника» доставили в лікарню з подвійним переломом щелепи.

 

Практично також був побитий один із засновників громадської організації «Новоросія» Олександр Балуєв. На нього напали теж біля під’їзду його будинку, в лікарню закривавленого «новоросса» доставили побитим і зі зламаними ребрами. Місцеві ЗМІ повідомляють, що в той час, як за «ополченцями в Калінінграді почалося полювання», правоохоронні органи міста «відмовчуються».

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #бойовики, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: