Українська армія отримала перші зразки американської зброї (ФОТО)

Опубліковано:
2 Січня, 2015

Інтернет-ресурс “Русский Еврей” опублікував інформацію про те, що армія України отримала перші зразки американського озброєння, яке було придбано на договірній основі. Зокрема, це сучасні системи стрілецької зброї, відомої на весь світ компанії Barrett.

 

Зокрема високоточна снайперська гвинтівка Barret M82A3, снайперські гвинтівки інших модифікацій. Також проходить випробування і знаменитий снайперський гранатомет Barret XM209. За словами українських військових, зброя в бойових умовах показало себе чудово.

 

Окремі види зброї були доставлені в режимі абсолютної секретності і про їх номенклатуру, а також призначення абсолютно нічого не відомо. Проте, за словами експертів, “дивні” самопідриви терористів в містах України можуть бути пов’язані із застосуванням спеціального устаткування, що використовується проти електронних вибухових пристроїв. Подібне оснащення використовується американськими спецпідрозділами в Іраку і Афганістані, а тепер і в Україні – вважають аналітики.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #армія, #зброя, #зсу, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: