Українку визнали володаркою найкрасивішого тіла планети (ВІДЕО)

Опубліковано:
3 Березня, 2015

Українка Ольга Вязметінова прославилася на весь світ своїми досконалими формами тіла, йдеться в сюжеті програми “Гроші”.

 

Ще кілька років тому дівчина викладала гімнастику в спортивній школі. Вона почала в 2012-му, на чемпіонаті України “Фітнес-бомба!” і відразу перше місце – найкрасивіше і натреноване тіло України. Хоча ця дівчина, яка тягає залізо, вражає своєю граціозністю. Потім – 3 місце на всесвітньому чемпіонаті Фітнес бікіні в США. А 2014-й став її зоряним роком.

 

Перше місце на чемпіонаті Європи у своїй категорії – до 169 сантиметрів, але потім організатори вибрали з кожної категорії кращу, і змусили змагатися між собою. Ольга перемогла всіх і стала абсолютною чемпіонкою Європи. Після Європи – чемпіонат світу з бодібілдингу в Канаді, і знову Ольга абсолютна чемпіонка серед усіх, хто приїхав сюди з усього світу.

 

Після перемог вона стала світовою зіркою, а її майстер-класів чекають в Європі. Вона популярний тренер з фітнесу. Робочий день розписаний по хвилинах. Але найголовніше, як і раніше, – наполегливе тренування і жорсткий режим дня.

 

Перший сніданок – о шостій ранку. Потім – через кожні 2,5 години, тільки прості і здорові продукти. Ольга каже, що в спорті вона з 3 років, а обмежувати себе – це звичка на все життя. Красуня також розповіла, що на чемпіонаті світу 2014-го українці буквально порвали суперників і посіли перше місце в командному заліку. Всі побачили, що українці – найкрасивіші і найсильніші.

 

Раніше повідомлялося, що на Всесвітньому конкурсі краси “Міс Всесвіт 2014″ українка увійшла в трійку найкрасивіших жінок.

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #красиве тіло, #українка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: