УЄФА підозрює, що матч «Нива» – ФК «Тернопіль» був договірним

Опубліковано:
2 Січня, 2015

Голова Тернопільської Федерації футболу Володимир Мариновський розповів про матч Першої ліги чемпіонату України з футболу «Нива» (Тернопіль) – ФК «Тернопіль», який на думку УЄФА міг носити договірний характер.

 

«Нещодавно мені, як віце-президенту Федерації футболу України, голові комітету етики та чесної гри, надійшло звернення від офіцера УЄФА щодо матчу «Нива» – ФК «Тернопіль», що відбувся 16 листопада і завершився з рахунком 2:2 (гра мала дивний перебіг, коли після першого тайму ФК «Тернопіль» упевнено вигравав 2:0, на 66-ій хвилині у «Ниви» був вилучений гравець, але «Нива» вдесятьох зуміла відіграти два голи).


Європейський футбольний орган підозрює договірний характер цієї гри. Підстава – п’ять дивних ставок у британській букмекерській конторі на цей матч, що були зроблені у Тернополі. В усіх п’яти випадках «гравці» починали зі ставки на рахунок 0:0, а потім змінювали ставки під час гри залежно від  розвитку рахунків і змін коефіцієнтів. У підсумку найбільший виграш склав 10 тисяч фунтів, а сума інших чотирьох – близько 13 тис. фунтів (за нинішнім офіційним курсом гривні «гравці» «підняли» в конторі близько 600 тис. грн.). Інцидент дуже прикрий і ганебний, тож дочекаємося, коли обидві команди вийдуть з відпусток, і проведемо ретельне розслідування», – цитує Володимира Мариновського (на фото) 

 

terrikon.com.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #володимир мариновський, #нива, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #УЄФА, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: