Учнів 11-х класів вчитимуть про Майдан і російсько-українську війну

Опубліковано:
28 Листопада, 2014

Робоча група щодо підготовки інформаційно-методичних матеріалів про події в Україні 2013-2014 років, зокрема – Революцію Гідності та російсько-українську війну продовжує розробляти матеріали для вивчення учнями 11 класів.

 

“Зараз експерти розробляють матеріали у двох форматах: 1) методично-науковий матеріал для вчителів; 2) додаток у вигляді окремого параграфу до підручників з історії України для випускних класів. На відміну від розширеного методичного матеріалу додаток до підручників буде більш стислим, половину обсягу займатиме змістовна інфографіка та ілюстрації”, – повідомили у Міністерстві освіти і науки.

 

Цей параграф покликаний допомогти учням структурувати знання про основні революційні та воєнні події в Україні, які для багатьох учнів і вчителів добре відомі. Параграф має бути побудований на “відкритих”, таких, що не мають готової однозначної відповіді, запитаннях та обговореннях учнів, а не на монологічному викладі матеріалу.

 

Як повідомлялося раніше, цьогоріч завдання, пов’язані з Революцією Гідності та російсько-українською війною, також включені до програми ЗНО з історії України.

 

У відомстві зазначили, що над створенням методичного матеріалу для педагогів та параграфу для 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #11 клас, #війна, #Майдан, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: