У Зарваниці буде Хресна хода

Опубліковано:
9 Квітня, 2015

Захід проведуть саме у Страсну п’ятницю, 10 квітня, у Марійському духовному центрі села Зарваниця. Її організовують студенти Тернопільської вищої духовної семінарії спільно із Комісією у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ. Театралізоване дійство розпочнеться процесійною ходою від Собору Зарваницької Матері Божої та проходитиме стаціями Хресної дороги, повідомляє прес-служба єпархії.

 

Під час зупинок паломники матимуть можливість розважити над страстями Господа нашого Ісуса Христа. Зачитуватимуть розважання, а актори все це інсценізують.

 

Хресний хід розпочнеться об 11.00 годині і його очолить архиєпископ і митрополи Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк). Спочатку служитиметься Вечірня з виставленням Плащаниці, а відтак усі пройдуть 14-ма стаціями Хресної дороги, що на пагорбі поблизу чудотворного місця.

 

– Щиро запрошуємо усіх прочан до Зарваниці, щоби в цей день розважити в особливий спосіб над Тайною відкуплення людського роду, – звертаються до тернополян у єпархії.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великдень, #зарваниця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хресна хода
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: