У волонтерки Яни Зінкевич з’явився новий друг – робот

Опубліковано:
24 Січня, 2016

Відому волонтерку Яну Зінкевич, яка продовжує лікування після тяжкої травми, у клініці Ізраїлю відвідали друзі. «Не даремно кажуть що на зимові свята відбуваються чудеса. У мене на щастя, це чудо відбулось. До мене прилетіли близькі мені люди – Максим Корабльов, і мої друзі Юрій Скребець і Борис Трейгерман. Життя одразу проявилось яскравами барвами. Ми разом гуляли по парку лікарні, обговорювали всі останні події в Україні, будували плани на майбутнє» – написала госпітальєрка на своїй сторініці у соціальній мережі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яна Зінкевич: «Сьогодні були перші в житті заняття по кераміці» (Фото)

 

Але не тільки зустріччю зі старими друзями відзначився день 23 січня – у Яни з’явився новий,друг «Зустрілись з лікарями реабілітаційного центру, вони “познайомили” мене з моїм майбутнім “новим” другом – роботом, завдяки якому я зможу самостійно ходити в час поки відбудеться відновлення функцій (на жаль це досить тривалий час)» – так прокоментувала «знайомство»  госпітальєрка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: