У Тернополі знову звучатиме «Сталевий промінь волі»

Опубліковано:
18 Квітня, 2015

Благодійний концерт, кошти з якого передадуть бійцям АТО, пройде у Тернополі вже цієї неділі.

 

Дійство «Сталевий промінь волі» пройде за участі українських гуртів «Широкий лан», «Веремій», «Залізний Хрест», «Joryj Kłoc»,»“Новимний Кудень», також літературного проекту «Дух нації» та поетичного сектору «Голос Крові».

 

Благодійний концерт на підтримку Добровольчого Українського Корпусу (Правий Сектор) пройде 19 квітня о 19:00. Дійство відбудеться у Пабі «Хмільне щастя», що по вулиці Текстильного 27.  Придбати квитки можна в ЦУМі у відділі «Коніка”»а також у штабі Правого Сектору за адресою: бул Шевченка 23, кб 42.

 

– Не будьте байдужими, приходьте, підтримайте наших вояків, та отримаєте задоволення від концерту, – кажуть організатори дійства з «Жіночої Січі».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДУК, #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #правий сектор, #сталевий промінь волі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: